Sla over naar de inhoud

Industriële Revolutie

De trend van de afgelopen jaren op interieur-gebied is duidelijk industrieel te noemen. Waar het tot enkele jaren geleden allemaal strak moest in de woonkamer, is de laatste jaren de industriële of landelijke uitstraling steeds populairder geworden.

Zelf meubels maken

Belangrijke onderdeel van de industriële trend is dat er veel hout en metaal gebruikt wordt in de huiskamer. Voordeel hiervan is dat je, als je een beetje handig bent, zelf ook meubels en accessoires kunt maken die je in je huis kunt gebruiken. Industriële meubelen zijn namelijk voornamelijk gemaakt van hout en metaal en mogen er wat ruig uitzien.

Neem bijvoorbeeld een steigerhouten tafel met een metalen onderstel. Wanneer je naar een houtwinkel gaat en een metaalshop, dan kun je daar precies kopen wat je nodig hebt. Vervolgens kun je, als je kunt zagen, beitsen en lassen, je eigen industriële steigerhouten tafel in elkaar zetten. Op deze manier ben je een stuk goedkoper uit dan dat je deze in de winkel koopt. Daarnaast heb je een unieke eet- of salontafel.

Online metaalshops en houtwinkels

Door de zogenoemde industriële revolutie op interieurgebied, worden online houtwinkels en online metaalshops ook een stuk populairder. Gelukkig is er genoeg aanbod voor de vraag die er op dit moment is, maar in de rondgang hoor je wel dat dit soort groothandels/fabrieken het een stuk drukker krijgen.

Wil je zelf ook eigen meubels maken van metaal en hout? Vind dan makkelijk een online metaalshop en houtwinkel via de zoekmachines. Er is genoeg keus!

Published inDoe het zelf