Sla over naar de inhoud

Raamstickers voor iedereen

Raamstickers zijn zeer handige producten, voor particulieren maar ook zeker voor ondernemers. De stickers die op het raam geplakt dienen te worden zijn er in allerlei soorten en kunnen daarom ook voor eindeloos veel doeleinden gebruikt worden.

Voor particulieren

Als particulier kan je een raamsticker voor diverse doelen gebruiken. Je zou bijvoorbeeld raamstickers kunnen bestellen als een cijfer. Deze kan je gebruiken als huisnummer ook zou je hier jouw familienaam bij kunnen plakken om het plaatje compleet te maken. Verder kunnen de stickers gebruikt worden om ieder raam in huis op te vrolijken met leuke figuurtjes.

huisnummer sticker

Voor bedrijven

Naast particulieren is het ook voor ondernemers zeer aantrekkelijk dat ze raamstickers bestellen. Een mooie strakke sticker op de gevel van jouw winkel zorgt ervoor dat jouw winkel er uitnodigend uitziet, en dat mensen dus ook eerder naar binnen zullen lopen. Op de stickers zou je het logo kunnen laten zien, ook andere dingen zoals bijvoorbeeld informatie over een sale zouden op de winkel geplakt kunnen worden.

Een eigen raamsticker ontwerp maken

Door zelf de stickers te ontwerpen kun je jouw fantasie de vrije loop laten gaan. De stickers zijn allemaal op basis van plakfolie hier wordt dan de gewenste vorm uitgesneden. Het is mogelijk om de folie met het uitgesneden figuur, cijfer of letter op te plakken. Maar uiteraard is het ook mogelijk om juist het uitgesneden gedeelte op te plakken. Als het toch te lastig is om de stickers zelf te ontwerpen is het mogelijk om te kiezen voor een standaard afbeelding. De stickers zijn niet alleen geschikt voor binnen gebruik, dit zorgt ervoor dat de stickers ook prima te gebruiken zijn op dingen als een container of een fiets.

Published inDoe het zelfInspiratie